Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5494
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Батраченко, Олександр Вікторович | - |
dc.contributor.author | Потайчук, Віктор Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-15T12:47:22Z | - |
dc.date.available | 2025-03-15T12:47:22Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-30 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5494 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаїна робота бакалавра: 116 с., джерел 43; креслення 3. Мета роботи: виконати проєкт пивзаводу продуктивністю 800000 дал/рік, ассортимент передбачає випуск трьох сортів пива. А саме Львівське, Київське світле та Портер. У данній кваліфікаїній роботі описані всі стадії виробництва пива, а саме: підготовка сировини, приготування затору, фільтрування затору, охмелення сусла та кип’ятіння, освітлення сусла, охолодження сусла, головне бродіння, доброджування, фільрування, стерилізація та розлив. Робота включає продуктові розрахунки, розрахунки допоміжних продуктів та матеріалів, розрахунки й підбір обладнання, енергетичні розрахунки, будівельні рішення, економічні розрахунки. Також представлена характеристика відходів і рекомендації щодо їх використання, заходи щодо охорони довкілля, контроль виробництва і управління якістю та компонування головного виробничого корпусу. Спроєктовано пивний цех, було створено схему підприємства з виготовлення пива, розрізи та апаратурно-технологічну схему виробництва пива. Ключові слова: ПИВО, ЗАТИРАННЯ, РОЗРАХУНОК, РОЗЛИВ, БРОДІННЯ, СОЛОД, ОБЛАДНАННЯ, КОНТРОЛЬ | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | пиво | uk_UA |
dc.subject | затирання | uk_UA |
dc.title | Проєктування пивзаводу продуктивністю 800000 дал на рік | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Потайчук.pdf Restricted Access | 4.35 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.