Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5494
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБатраченко, Олександр Вікторович-
dc.contributor.authorПотайчук, Віктор Олександрович-
dc.date.accessioned2025-03-15T12:47:22Z-
dc.date.available2025-03-15T12:47:22Z-
dc.date.issued2024-06-30-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5494-
dc.description.abstractКваліфікаїна робота бакалавра: 116 с., джерел 43; креслення 3. Мета роботи: виконати проєкт пивзаводу продуктивністю 800000 дал/рік, ассортимент передбачає випуск трьох сортів пива. А саме Львівське, Київське світле та Портер. У данній кваліфікаїній роботі описані всі стадії виробництва пива, а саме: підготовка сировини, приготування затору, фільтрування затору, охмелення сусла та кип’ятіння, освітлення сусла, охолодження сусла, головне бродіння, доброджування, фільрування, стерилізація та розлив. Робота включає продуктові розрахунки, розрахунки допоміжних продуктів та матеріалів, розрахунки й підбір обладнання, енергетичні розрахунки, будівельні рішення, економічні розрахунки. Також представлена характеристика відходів і рекомендації щодо їх використання, заходи щодо охорони довкілля, контроль виробництва і управління якістю та компонування головного виробничого корпусу. Спроєктовано пивний цех, було створено схему підприємства з виготовлення пива, розрізи та апаратурно-технологічну схему виробництва пива. Ключові слова: ПИВО, ЗАТИРАННЯ, РОЗРАХУНОК, РОЗЛИВ, БРОДІННЯ, СОЛОД, ОБЛАДНАННЯ, КОНТРОЛЬuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпивоuk_UA
dc.subjectзатиранняuk_UA
dc.titleПроєктування пивзаводу продуктивністю 800000 дал на рікuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Потайчук.pdf
  Restricted Access
4.35 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.