Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5494
Назва: | Проєктування пивзаводу продуктивністю 800000 дал на рік |
Автори: | Батраченко, Олександр Вікторович Потайчук, Віктор Олександрович |
Ключові слова: | пиво;затирання |
Дата публікації: | 30-чер-2024 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаїна робота бакалавра: 116 с., джерел 43; креслення 3. Мета роботи: виконати проєкт пивзаводу продуктивністю 800000 дал/рік, ассортимент передбачає випуск трьох сортів пива. А саме Львівське, Київське світле та Портер. У данній кваліфікаїній роботі описані всі стадії виробництва пива, а саме: підготовка сировини, приготування затору, фільтрування затору, охмелення сусла та кип’ятіння, освітлення сусла, охолодження сусла, головне бродіння, доброджування, фільрування, стерилізація та розлив. Робота включає продуктові розрахунки, розрахунки допоміжних продуктів та матеріалів, розрахунки й підбір обладнання, енергетичні розрахунки, будівельні рішення, економічні розрахунки. Також представлена характеристика відходів і рекомендації щодо їх використання, заходи щодо охорони довкілля, контроль виробництва і управління якістю та компонування головного виробничого корпусу. Спроєктовано пивний цех, було створено схему підприємства з виготовлення пива, розрізи та апаратурно-технологічну схему виробництва пива. Ключові слова: ПИВО, ЗАТИРАННЯ, РОЗРАХУНОК, РОЗЛИВ, БРОДІННЯ, СОЛОД, ОБЛАДНАННЯ, КОНТРОЛЬ |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5494 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Потайчук.pdf Restricted Access | 4.35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.