Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5497
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Батраченко, Олександр Вікторович | - |
dc.contributor.author | Ільєнко, Андрій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-15T12:55:13Z | - |
dc.date.available | 2025-03-15T12:55:13Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-30 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5497 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота: 69 с.; 18 джерел; 3 креслення. 1 рисунок; 3 креслення. Мета роботи: спроектувати цех слодоростильного виробництва з продуктивністю 20000 т солоду/рік. В ході аналізу запропоновано застосовувати сумісний спосіб пророщення. Цей спосіб дає змогу скоротити процес виробництва солоду на 1-2 доби. Ячмінь при такому способі пророщування до досягнення вологості 44-46 % вже повністю проростає. В процесі виконання роботи створено апаратурно-технологічну схему підприємства по виготовленню солоду, план цеху по виготовленю солоду, план цеху приготування солоду та його розріз. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ячмінь | uk_UA |
dc.subject | солод | uk_UA |
dc.title | Проект солодоростильного заводу (цех солодорощення) | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ільєнко А.О..pdf Restricted Access | 14.81 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.