Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5497
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБатраченко, Олександр Вікторович-
dc.contributor.authorІльєнко, Андрій Олександрович-
dc.date.accessioned2025-03-15T12:55:13Z-
dc.date.available2025-03-15T12:55:13Z-
dc.date.issued2024-06-30-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5497-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота: 69 с.; 18 джерел; 3 креслення. 1 рисунок; 3 креслення. Мета роботи: спроектувати цех слодоростильного виробництва з продуктивністю 20000 т солоду/рік. В ході аналізу запропоновано застосовувати сумісний спосіб пророщення. Цей спосіб дає змогу скоротити процес виробництва солоду на 1-2 доби. Ячмінь при такому способі пророщування до досягнення вологості 44-46 % вже повністю проростає. В процесі виконання роботи створено апаратурно-технологічну схему підприємства по виготовленню солоду, план цеху по виготовленю солоду, план цеху приготування солоду та його розріз.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectячміньuk_UA
dc.subjectсолодuk_UA
dc.titleПроект солодоростильного заводу (цех солодорощення)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ільєнко А.О..pdf
  Restricted Access
14.81 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.