Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5497
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Батраченко, Олександр Вікторович | - |
dc.contributor.author | Ільєнко, Андрій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-15T12:55:13Z | - |
dc.date.available | 2025-03-15T12:55:13Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-30 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5497 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота: 69 с.; 18 джерел; 3 креслення. 1 рисунок; 3 креслення. Мета роботи: спроектувати цех слодоростильного виробництва з продуктивністю 20000 т солоду/рік. В ході аналізу запропоновано застосовувати сумісний спосіб пророщення. Цей спосіб дає змогу скоротити процес виробництва солоду на 1-2 доби. Ячмінь при такому способі пророщування до досягнення вологості 44-46 % вже повністю проростає. В процесі виконання роботи створено апаратурно-технологічну схему підприємства по виготовленню солоду, план цеху по виготовленю солоду, план цеху приготування солоду та його розріз. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ячмінь | uk_UA |
dc.subject | солод | uk_UA |
dc.title | Проект солодоростильного заводу (цех солодорощення) | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ільєнко А.О..pdf Restricted Access | 14.81 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.