Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5497
Title: Проект солодоростильного заводу (цех солодорощення)
Authors: Батраченко, Олександр Вікторович
Ільєнко, Андрій Олександрович
Keywords: ячмінь;солод
Issue Date: 30-Jun-2024
Abstract: Кваліфікаційна робота: 69 с.; 18 джерел; 3 креслення. 1 рисунок; 3 креслення. Мета роботи: спроектувати цех слодоростильного виробництва з продуктивністю 20000 т солоду/рік. В ході аналізу запропоновано застосовувати сумісний спосіб пророщення. Цей спосіб дає змогу скоротити процес виробництва солоду на 1-2 доби. Ячмінь при такому способі пророщування до досягнення вологості 44-46 % вже повністю проростає. В процесі виконання роботи створено апаратурно-технологічну схему підприємства по виготовленню солоду, план цеху по виготовленю солоду, план цеху приготування солоду та його розріз.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5497
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ільєнко А.О..pdf
  Restricted Access
14.81 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.