Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5497
Назва: Проект солодоростильного заводу (цех солодорощення)
Автори: Батраченко, Олександр Вікторович
Ільєнко, Андрій Олександрович
Ключові слова: ячмінь;солод
Дата публікації: 30-чер-2024
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота: 69 с.; 18 джерел; 3 креслення. 1 рисунок; 3 креслення. Мета роботи: спроектувати цех слодоростильного виробництва з продуктивністю 20000 т солоду/рік. В ході аналізу запропоновано застосовувати сумісний спосіб пророщення. Цей спосіб дає змогу скоротити процес виробництва солоду на 1-2 доби. Ячмінь при такому способі пророщування до досягнення вологості 44-46 % вже повністю проростає. В процесі виконання роботи створено апаратурно-технологічну схему підприємства по виготовленню солоду, план цеху по виготовленю солоду, план цеху приготування солоду та його розріз.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5497
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ільєнко А.О..pdf
  Restricted Access
14.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.