Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5501
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОсипенкова, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Ростислав Богданович-
dc.date.accessioned2025-03-15T13:04:15Z-
dc.date.available2025-03-15T13:04:15Z-
dc.date.issued2023-06-29-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5501-
dc.description.abstractКваліфікаціна робота бакалавра: 109 с.; 4 рис.; 53 табл.; 14 джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування горілчаних напоїв В проекті розглянуто існуючі методи та технологічні схеми виробництва горілок, обгрунтовано вибір методу виробництва та потужність технологічної схеми. Підібрана рецептура напоїв, проведено розрахунок продуктів для виробництва горілок, розрахунок і вибір основного та допоміжного обладнання технологічної схеми. В процесі виконання проекту розроблено технологічні схеми виробництва горілок. Розроблені основні заходи з охорони праці та розраховані техніко економічні показники заводу, що проектується. Нововведенням в проекті є впровадження безперервної схеми приготування сортівки за принципом інжекції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectспиртuk_UA
dc.subjectсортівкаuk_UA
dc.titleКомплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування горілчаних напоївuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тарасенко.pdf
  Restricted Access
13.85 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.