Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5501
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Осипенкова, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Ростислав Богданович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-15T13:04:15Z | - |
dc.date.available | 2025-03-15T13:04:15Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-29 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5501 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаціна робота бакалавра: 109 с.; 4 рис.; 53 табл.; 14 джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування горілчаних напоїв В проекті розглянуто існуючі методи та технологічні схеми виробництва горілок, обгрунтовано вибір методу виробництва та потужність технологічної схеми. Підібрана рецептура напоїв, проведено розрахунок продуктів для виробництва горілок, розрахунок і вибір основного та допоміжного обладнання технологічної схеми. В процесі виконання проекту розроблено технологічні схеми виробництва горілок. Розроблені основні заходи з охорони праці та розраховані техніко економічні показники заводу, що проектується. Нововведенням в проекті є впровадження безперервної схеми приготування сортівки за принципом інжекції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | спирт | uk_UA |
dc.subject | сортівка | uk_UA |
dc.title | Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування горілчаних напоїв | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тарасенко.pdf Restricted Access | 13.85 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.