Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5501
Назва: | Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування горілчаних напоїв |
Автори: | Осипенкова, Ірина Іванівна Тарасенко, Ростислав Богданович |
Ключові слова: | спирт;сортівка |
Дата публікації: | 29-чер-2023 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаціна робота бакалавра: 109 с.; 4 рис.; 53 табл.; 14 джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування горілчаних напоїв В проекті розглянуто існуючі методи та технологічні схеми виробництва горілок, обгрунтовано вибір методу виробництва та потужність технологічної схеми. Підібрана рецептура напоїв, проведено розрахунок продуктів для виробництва горілок, розрахунок і вибір основного та допоміжного обладнання технологічної схеми. В процесі виконання проекту розроблено технологічні схеми виробництва горілок. Розроблені основні заходи з охорони праці та розраховані техніко економічні показники заводу, що проектується. Нововведенням в проекті є впровадження безперервної схеми приготування сортівки за принципом інжекції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5501 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тарасенко.pdf Restricted Access | 13.85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.