Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5501
Title: | Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування горілчаних напоїв |
Authors: | Осипенкова, Ірина Іванівна Тарасенко, Ростислав Богданович |
Keywords: | спирт;сортівка |
Issue Date: | 29-Jun-2023 |
Abstract: | Кваліфікаціна робота бакалавра: 109 с.; 4 рис.; 53 табл.; 14 джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування горілчаних напоїв В проекті розглянуто існуючі методи та технологічні схеми виробництва горілок, обгрунтовано вибір методу виробництва та потужність технологічної схеми. Підібрана рецептура напоїв, проведено розрахунок продуктів для виробництва горілок, розрахунок і вибір основного та допоміжного обладнання технологічної схеми. В процесі виконання проекту розроблено технологічні схеми виробництва горілок. Розроблені основні заходи з охорони праці та розраховані техніко економічні показники заводу, що проектується. Нововведенням в проекті є впровадження безперервної схеми приготування сортівки за принципом інжекції. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5501 |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тарасенко.pdf Restricted Access | 13.85 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.