Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5502
Назва: | Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування лікерів, настоянок і бальзамів |
Автори: | Сухенко, Владислав Юрійович Задорожня, Вікторія Ігорівна |
Ключові слова: | лікери;ферменти |
Дата публікації: | 29-чер-2023 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаціна робота бакалавра: 128 с.; 5рис.; 54табл.; 34джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування лікерів, настоянок і бальзамів В проекті на основі літературних даних проаналізовано сучасні способи приготування напівфабрикатів лікеро-горілчаного виробництво. Розроблена рецептура настоянок, лікерів та бальзамів на основі рослинної сировини. Розраховане та підібране технологічне обладнання. Розроблено апаратурно- технологічну схеми виробництва лікеро-горілчаних напоїв. Розроблено заходи з охорони праці та доведено економічну доцільність проекту. Нововведенням в проекті є застосування безперервного методу приготування цукрового сиропу в апараті КБ ВНДІПБПа, приготування настоїв на вдосконаленій екстракційній установці та приготування ароматних спиртів під вакуумом. З метою депектинізації плодово-ягідної сировини та соків запропоновано пектолітичні ферменти - Пектаваморин П10х ЛІКЕРИ, НАСТОЯНКИ, БАЛЬЗАМИ, РОСЛИННА СИРОВИНА, ВОДА, КУПАЖ, АРОМАТНИЙ СПИРТ, МОРС, СПИРТОВАНИЙ СІК, ФЕРМЕНТИ. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5502 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Задорожня.pdf Restricted Access | 6.48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.