Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5503
Назва: Проект підприємства з виробництва горілчаних напоїв продуктивністю 3,0 млн.дал/рік. Спецчастина: відділення приготування та обробки сортівок горілчаного цеху
Автори: Сухенко, Владислав Юрійович
Позднякова, Валерія Анатоліївна
Ключові слова: фільтрація;інжекція
Дата публікації: 29-чер-2023
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра: 94 с.; 8рис.; 32табл.; 22джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Проект підприємства з виробництва горілчаних напоїв продуктивністю 3,0 млн.дал/рік. Спецчастина: відділення приготування та обробки сортівок горілчаного цеху В проекті розглянуто існуючі методи та технологічні схеми виробництва горілок, обгрунтовано вибір методу виробництва та потужність технологічної схеми. Зроблений розрахунок таких горілчаних напоїв, як - Золоті ворота, Джерельна, Медова, Злата, Косарська. Проведений розрахунок основного і допоміжного обладнання для виробництва горілчаних напоїв. В процесі виконання проекту розроблено технологічні схеми приготування і обробки сортівки для горілчаних напоїв. В роботі запропоновано використовувати безпервний спосіб приготування сортівки з використанням інжекторного змішувача. Для покращення якості горілки запропоновано фільтрацію сортівки на вугіллі зі шкаралупи кокосового горіха імпрегнованим платиною. Економічні розрахунки довели доцільність впровадження проекту: Прибуток - 450000000грн. Рентабельність – 21% Термін окупності – 1,3 роки. Собівартість – 1056,7 грн/дал.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5503
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Позднякова.pdf
  Restricted Access
4.84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.