Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5503
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСухенко, Владислав Юрійович-
dc.contributor.authorПозднякова, Валерія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-03-15T13:07:28Z-
dc.date.available2025-03-15T13:07:28Z-
dc.date.issued2023-06-29-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5503-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра: 94 с.; 8рис.; 32табл.; 22джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Проект підприємства з виробництва горілчаних напоїв продуктивністю 3,0 млн.дал/рік. Спецчастина: відділення приготування та обробки сортівок горілчаного цеху В проекті розглянуто існуючі методи та технологічні схеми виробництва горілок, обгрунтовано вибір методу виробництва та потужність технологічної схеми. Зроблений розрахунок таких горілчаних напоїв, як - Золоті ворота, Джерельна, Медова, Злата, Косарська. Проведений розрахунок основного і допоміжного обладнання для виробництва горілчаних напоїв. В процесі виконання проекту розроблено технологічні схеми приготування і обробки сортівки для горілчаних напоїв. В роботі запропоновано використовувати безпервний спосіб приготування сортівки з використанням інжекторного змішувача. Для покращення якості горілки запропоновано фільтрацію сортівки на вугіллі зі шкаралупи кокосового горіха імпрегнованим платиною. Економічні розрахунки довели доцільність впровадження проекту: Прибуток - 450000000грн. Рентабельність – 21% Термін окупності – 1,3 роки. Собівартість – 1056,7 грн/дал.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфільтраціяuk_UA
dc.subjectінжекціяuk_UA
dc.titleПроект підприємства з виробництва горілчаних напоїв продуктивністю 3,0 млн.дал/рік. Спецчастина: відділення приготування та обробки сортівок горілчаного цехуuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Позднякова.pdf
  Restricted Access
4.84 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.