Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5504
Название: | Проект відділення водно-теплової обробки та оцукрювання сировини спиртового заводу. (Сировина – кукурудза)» |
Авторы: | Осипенкова, Ірина Іванівна Юхимчук, Максим Вікторович |
Ключевые слова: | кукурудза;оцукрення |
Дата публикации: | 29-янв-2023 |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаціна робота бакалавра: 90 с.; 4рис.; 23табл.; 17джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Проект відділення водно-теплової обробки та оцукрювання сировини спиртового заводу. (Сировина – кукурудза) В проекті обґрунтований вибір асортимент готової продукції. Проведений продуктовий розрахунок. Розраховане та підібране технологічне обладнання. Розроблено апаратурно - технологічну схему, плани та розрізи виробництва темного солоду. В проекті передбачено подрібнення зерна дезінтегратором. Такий спосіб подрібнення зерна дозволяє зменшити температуру і тривалість розварювання замісів сировини і зменшити втрати зброджуваних речовин. Використання високодисперсного помелу дозволяє проводити теплову обробку замісів сировини при температурі не вище 100 ° С, зменшити витрати пари на розварювання замісів на 50-70 % у порівнянні з розварюванням замісів із крупного помелу зерна і збільшити вихід спирту на 2,5-3 % Розроблено заходи з охорони праці. Проведено техніко-економічні розрахунки, рентабельність підприємства склала – 25%, відпускна ціна – 648,6 грн/дал, термін окупності – 1,7 роки |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5504 |
Располагается в коллекциях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Юхимчук.pdf Restricted Access | 17.52 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.