Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5506
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Осипенкова, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Дмитро Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-16T17:07:06Z | - |
dc.date.available | 2025-03-16T17:07:06Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-29 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5506 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота бакалавра: 99 с.; 2рис.; 33табл.; 22джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Проект солодового заводу. Спецчастина: цех виробництва темного солоду В проекті обґрунтований вибір асортимент готової продукції. Проведений продуктовий розрахунок. Розраховане та підібране технологічне обладнання. Розроблено апаратурно- технологічну схему, плани та розрізи виробництва темного солоду. Для сушіння темного солоду запропоновано сушарку типу ЛСГА, яка в порівнянні з одноярусною і двоярусною висушує солод за 12-14 годин. За витратами теплоти сушарка ЛСГА на 10-15% економніша за горизонтальні сушарки. Розроблено заходи з охорони праці. Проведено техніко-економічні розрахунки, рентабельність підприємства склала – 22,3%, собівартість – 35 грн/кг, термін окупності – 3,75 роки | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ячмінь | uk_UA |
dc.subject | солодорощення | uk_UA |
dc.title | Проект солодового заводу. Спецчастина: цех виробництва темного солоду | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шевченко.pdf Restricted Access | 3.64 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.