Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5506
Назва: | Проект солодового заводу. Спецчастина: цех виробництва темного солоду |
Автори: | Осипенкова, Ірина Іванівна Шевченко, Дмитро Олександрович |
Ключові слова: | ячмінь;солодорощення |
Дата публікації: | 29-чер-2023 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра: 99 с.; 2рис.; 33табл.; 22джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Проект солодового заводу. Спецчастина: цех виробництва темного солоду В проекті обґрунтований вибір асортимент готової продукції. Проведений продуктовий розрахунок. Розраховане та підібране технологічне обладнання. Розроблено апаратурно- технологічну схему, плани та розрізи виробництва темного солоду. Для сушіння темного солоду запропоновано сушарку типу ЛСГА, яка в порівнянні з одноярусною і двоярусною висушує солод за 12-14 годин. За витратами теплоти сушарка ЛСГА на 10-15% економніша за горизонтальні сушарки. Розроблено заходи з охорони праці. Проведено техніко-економічні розрахунки, рентабельність підприємства склала – 22,3%, собівартість – 35 грн/кг, термін окупності – 3,75 роки |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5506 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шевченко.pdf Restricted Access | 3.64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.