Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5506
Назва: Проект солодового заводу. Спецчастина: цех виробництва темного солоду
Автори: Осипенкова, Ірина Іванівна
Шевченко, Дмитро Олександрович
Ключові слова: ячмінь;солодорощення
Дата публікації: 29-чер-2023
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра: 99 с.; 2рис.; 33табл.; 22джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Проект солодового заводу. Спецчастина: цех виробництва темного солоду В проекті обґрунтований вибір асортимент готової продукції. Проведений продуктовий розрахунок. Розраховане та підібране технологічне обладнання. Розроблено апаратурно- технологічну схему, плани та розрізи виробництва темного солоду. Для сушіння темного солоду запропоновано сушарку типу ЛСГА, яка в порівнянні з одноярусною і двоярусною висушує солод за 12-14 годин. За витратами теплоти сушарка ЛСГА на 10-15% економніша за горизонтальні сушарки. Розроблено заходи з охорони праці. Проведено техніко-економічні розрахунки, рентабельність підприємства склала – 22,3%, собівартість – 35 грн/кг, термін окупності – 3,75 роки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5506
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко.pdf
  Restricted Access
3.64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.