Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5506
Title: | Проект солодового заводу. Спецчастина: цех виробництва темного солоду |
Authors: | Осипенкова, Ірина Іванівна Шевченко, Дмитро Олександрович |
Keywords: | ячмінь;солодорощення |
Issue Date: | 29-Jun-2023 |
Abstract: | Кваліфікаційна робота бакалавра: 99 с.; 2рис.; 33табл.; 22джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Проект солодового заводу. Спецчастина: цех виробництва темного солоду В проекті обґрунтований вибір асортимент готової продукції. Проведений продуктовий розрахунок. Розраховане та підібране технологічне обладнання. Розроблено апаратурно- технологічну схему, плани та розрізи виробництва темного солоду. Для сушіння темного солоду запропоновано сушарку типу ЛСГА, яка в порівнянні з одноярусною і двоярусною висушує солод за 12-14 годин. За витратами теплоти сушарка ЛСГА на 10-15% економніша за горизонтальні сушарки. Розроблено заходи з охорони праці. Проведено техніко-економічні розрахунки, рентабельність підприємства склала – 22,3%, собівартість – 35 грн/кг, термін окупності – 3,75 роки |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5506 |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шевченко.pdf Restricted Access | 3.64 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.