Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5507
Назва: Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: цех солодорощення
Автори: Бондарчук, Зоя Вікторівна
Супрунюк, Андрій Васильович
Ключові слова: ячмінь;солодорощення
Дата публікації: 29-чер-2023
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаціна робота бакалавра: 101 с.; 4рис.; 28табл.; 26джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: цех солодорощення В проекті розглянуті існуючі методи та технологічні схеми виробництва світлого ячмінного солоду; обґрунтований вибір методів виробництва, місце розташування та потужність технологічної схеми виробництва. Проведено розрахунок продуктів технологічного обладнання. В процесі виконання проекту розроблено і спроектовано апаратурно технологічну схему, контроль виробництва та якості готової продукції. Розроблені основні заходи з охорони праці та розраховані основні техніко економічні показники виробництва, що проектується. Рентабельність продукції на підприємстві -30,7%, собівартість- 31,57 грн/кг, окупність – 2,4 роки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5507
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Супрунюк.pdf
  Restricted Access
5.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.