Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5507
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorБондарчук, Зоя Вікторівна-
dc.contributor.authorСупрунюк, Андрій Васильович-
dc.date.accessioned2025-03-16T17:08:50Z-
dc.date.available2025-03-16T17:08:50Z-
dc.date.issued2023-06-29-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5507-
dc.description.abstractКваліфікаціна робота бакалавра: 101 с.; 4рис.; 28табл.; 26джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: цех солодорощення В проекті розглянуті існуючі методи та технологічні схеми виробництва світлого ячмінного солоду; обґрунтований вибір методів виробництва, місце розташування та потужність технологічної схеми виробництва. Проведено розрахунок продуктів технологічного обладнання. В процесі виконання проекту розроблено і спроектовано апаратурно технологічну схему, контроль виробництва та якості готової продукції. Розроблені основні заходи з охорони праці та розраховані основні техніко економічні показники виробництва, що проектується. Рентабельність продукції на підприємстві -30,7%, собівартість- 31,57 грн/кг, окупність – 2,4 роки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectячміньuk_UA
dc.subjectсолодорощенняuk_UA
dc.titleКомплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: цех солодорощенняuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Супрунюк.pdf
  Restricted Access
5.61 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.