Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5507
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бондарчук, Зоя Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Супрунюк, Андрій Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-16T17:08:50Z | - |
dc.date.available | 2025-03-16T17:08:50Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-29 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5507 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаціна робота бакалавра: 101 с.; 4рис.; 28табл.; 26джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: цех солодорощення В проекті розглянуті існуючі методи та технологічні схеми виробництва світлого ячмінного солоду; обґрунтований вибір методів виробництва, місце розташування та потужність технологічної схеми виробництва. Проведено розрахунок продуктів технологічного обладнання. В процесі виконання проекту розроблено і спроектовано апаратурно технологічну схему, контроль виробництва та якості готової продукції. Розроблені основні заходи з охорони праці та розраховані основні техніко економічні показники виробництва, що проектується. Рентабельність продукції на підприємстві -30,7%, собівартість- 31,57 грн/кг, окупність – 2,4 роки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ячмінь | uk_UA |
dc.subject | солодорощення | uk_UA |
dc.title | Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: цех солодорощення | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Супрунюк.pdf Restricted Access | 5.61 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.