Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5507
Назва: | Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: цех солодорощення |
Автори: | Бондарчук, Зоя Вікторівна Супрунюк, Андрій Васильович |
Ключові слова: | ячмінь;солодорощення |
Дата публікації: | 29-чер-2023 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаціна робота бакалавра: 101 с.; 4рис.; 28табл.; 26джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: цех солодорощення В проекті розглянуті існуючі методи та технологічні схеми виробництва світлого ячмінного солоду; обґрунтований вибір методів виробництва, місце розташування та потужність технологічної схеми виробництва. Проведено розрахунок продуктів технологічного обладнання. В процесі виконання проекту розроблено і спроектовано апаратурно технологічну схему, контроль виробництва та якості готової продукції. Розроблені основні заходи з охорони праці та розраховані основні техніко економічні показники виробництва, що проектується. Рентабельність продукції на підприємстві -30,7%, собівартість- 31,57 грн/кг, окупність – 2,4 роки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5507 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Супрунюк.pdf Restricted Access | 5.61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.