Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5508
Title: | Проект цеху бродіння пивоварного заводу з впровадженням системи пропагації чистої культури дріжджів |
Authors: | Чепурна, Оксана Леонідівна Захарченко, Валерія Андріївна |
Keywords: | бродіння;пиво |
Issue Date: | 29-Jun-2023 |
Abstract: | Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи бакалавра: 88 стор.; 24 джерела; 5 плакатів. Мета роботи: проаналізувати процес бродіння пива і зробити розрахунок цеху бродіння пивзаводу продуктивністю 2 млн. дал/рік. В дипломній роботі проведено продуктовий розрахунок трьох сортів пива: Ювілейне, Столичне, Ризьке. Наведений розрахунок необхідного обладнання та енергетичних потреб, цеху бродіння. Представлений технохімічний контроль. В процесі виконання роботи розроблено апаратурно-технологічну схему, план та розріз цеху бродіння. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5508 |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Захарченко .pdf Restricted Access | 4.14 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.