Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5508
Title: Проект цеху бродіння пивоварного заводу з впровадженням системи пропагації чистої культури дріжджів
Authors: Чепурна, Оксана Леонідівна
Захарченко, Валерія Андріївна
Keywords: бродіння;пиво
Issue Date: 29-Jun-2023
Abstract: Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи бакалавра: 88 стор.; 24 джерела; 5 плакатів. Мета роботи: проаналізувати процес бродіння пива і зробити розрахунок цеху бродіння пивзаводу продуктивністю 2 млн. дал/рік. В дипломній роботі проведено продуктовий розрахунок трьох сортів пива: Ювілейне, Столичне, Ризьке. Наведений розрахунок необхідного обладнання та енергетичних потреб, цеху бродіння. Представлений технохімічний контроль. В процесі виконання роботи розроблено апаратурно-технологічну схему, план та розріз цеху бродіння.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5508
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Захарченко .pdf
  Restricted Access
4.14 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.