Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5508
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЧепурна, Оксана Леонідівна-
dc.contributor.authorЗахарченко, Валерія Андріївна-
dc.date.accessioned2025-03-16T17:11:00Z-
dc.date.available2025-03-16T17:11:00Z-
dc.date.issued2023-06-29-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5508-
dc.description.abstractПояснювальна записка до кваліфікаційної роботи бакалавра: 88 стор.; 24 джерела; 5 плакатів. Мета роботи: проаналізувати процес бродіння пива і зробити розрахунок цеху бродіння пивзаводу продуктивністю 2 млн. дал/рік. В дипломній роботі проведено продуктовий розрахунок трьох сортів пива: Ювілейне, Столичне, Ризьке. Наведений розрахунок необхідного обладнання та енергетичних потреб, цеху бродіння. Представлений технохімічний контроль. В процесі виконання роботи розроблено апаратурно-технологічну схему, план та розріз цеху бродіння.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.subjectпивоuk_UA
dc.titleПроект цеху бродіння пивоварного заводу з впровадженням системи пропагації чистої культури дріжджівuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Захарченко .pdf
  Restricted Access
4.14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.