Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5508
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Чепурна, Оксана Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Захарченко, Валерія Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-16T17:11:00Z | - |
dc.date.available | 2025-03-16T17:11:00Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-29 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5508 | - |
dc.description.abstract | Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи бакалавра: 88 стор.; 24 джерела; 5 плакатів. Мета роботи: проаналізувати процес бродіння пива і зробити розрахунок цеху бродіння пивзаводу продуктивністю 2 млн. дал/рік. В дипломній роботі проведено продуктовий розрахунок трьох сортів пива: Ювілейне, Столичне, Ризьке. Наведений розрахунок необхідного обладнання та енергетичних потреб, цеху бродіння. Представлений технохімічний контроль. В процесі виконання роботи розроблено апаратурно-технологічну схему, план та розріз цеху бродіння. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | бродіння | uk_UA |
dc.subject | пиво | uk_UA |
dc.title | Проект цеху бродіння пивоварного заводу з впровадженням системи пропагації чистої культури дріжджів | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Захарченко .pdf Restricted Access | 4.14 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.