Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5508
Назва: | Проект цеху бродіння пивоварного заводу з впровадженням системи пропагації чистої культури дріжджів |
Автори: | Чепурна, Оксана Леонідівна Захарченко, Валерія Андріївна |
Ключові слова: | бродіння;пиво |
Дата публікації: | 29-чер-2023 |
Короткий огляд (реферат): | Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи бакалавра: 88 стор.; 24 джерела; 5 плакатів. Мета роботи: проаналізувати процес бродіння пива і зробити розрахунок цеху бродіння пивзаводу продуктивністю 2 млн. дал/рік. В дипломній роботі проведено продуктовий розрахунок трьох сортів пива: Ювілейне, Столичне, Ризьке. Наведений розрахунок необхідного обладнання та енергетичних потреб, цеху бродіння. Представлений технохімічний контроль. В процесі виконання роботи розроблено апаратурно-технологічну схему, план та розріз цеху бродіння. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5508 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Захарченко .pdf Restricted Access | 4.14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.