Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5511
Название: | Проект виробництва безалкогольних напоїв з впровадженням сучасних способів сатурації |
Авторы: | Осипенкова, Ірина Іванівна Бєлоконь, Даніель |
Ключевые слова: | фільтрація;дегазація |
Дата публикации: | 29-июн-2023 |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра: 115с; 2 рис,; 53 табл,; 34джерел, 3 креслення; 2 плакати. Мета роботи: спроектувати цех виробництва безалкогольних напоїв з впровадженням сучасних способів сатурації В кваліфікаційній роботі бакалавра обґрунтована технологічна схема виробництва безалкогольних напоїв, зроблено розрахунок продуктів таких напоїв, як Грушевий, Дитячий, Горобиновий. Напої виготовляються на основі натуральної сировини. «Дитячій» має профілактичний характер, так як до рецептури входить медичний пепсин та аскорбінова килота. Розраховано і підібрано технологічне обладнання, витрати енергоресурсів. Розроблено апаратурно-технологічну схему виробництва безалкогольних напоїв. Розглянуті питання якості і контролю технологічного процесу. В роботі запропонований сучасний спосіб приготування напоїв – синхронно-змішувальний. Установка АСК – 1 передбачає деаерування води, дозування деаерованої води і купажного сиропу, їх змішування, насичення напою діоксидом вуглецю та подавання на розлив. Наведено техніко-економічне обгрунтування проекту і отримані наступні економічні показники: прибуток – 466667 тис.грн/рік, термін окупності – 1,07 роки, рентабельність – 24,6%. В охороні праці проаналізовано ступінь небезпеки отруєння обслуговуючого персоналу СО2, запропоновано встановлення датчика ПКГ100-СО2. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5511 |
Располагается в коллекциях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бєлоконь.pdf Restricted Access | 9.26 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.