Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куракін, Олександр Борисович | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-13T09:18:26Z | - |
dc.date.available | 2025-06-13T09:18:26Z | - |
dc.date.issued | 2024-03-28 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послуг | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 28–29 березня 2024 року: у 2-х томах. Т. 1 | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | готельні прослуги | uk_UA |
dc.subject | система HACCP | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послуг | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 84 | uk_UA |
dc.citation.epage | 86 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Куракін НАССР.pdf | 980.8 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.