Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКуракін, Олександр Борисович-
dc.date.accessioned2025-06-13T09:18:26Z-
dc.date.available2025-06-13T09:18:26Z-
dc.date.issued2024-03-28-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681-
dc.description.abstractОбґрунтовано перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послугuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 28–29 березня 2024 року: у 2-х томах. Т. 1uk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectготельні прослугиuk_UA
dc.subjectсистема HACCPuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.titleПерспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послугuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage84uk_UA
dc.citation.epage86uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Куракін НАССР.pdf980.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.