Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681
Title: Перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послуг
Authors: Куракін, Олександр Борисович
Keywords: якість;готельні прослуги;система HACCP;управління якістю
Issue Date: 28-Mar-2024
Publisher: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 28–29 березня 2024 року: у 2-х томах. Т. 1
Abstract: Обґрунтовано перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послуг
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681
First Page: 84
End Page: 86
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Куракін НАССР.pdf980.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.