Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681
Назва: | Перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послуг |
Автори: | Куракін, Олександр Борисович |
Ключові слова: | якість;готельні прослуги;система HACCP;управління якістю |
Дата публікації: | 28-бер-2024 |
Видавництво: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 28–29 березня 2024 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послуг |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681 |
Початкова сторінка: | 84 |
Кінцева сторінка: | 86 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Куракін НАССР.pdf | 980.8 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.