Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681
Назва: Перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послуг
Автори: Куракін, Олександр Борисович
Ключові слова: якість;готельні прослуги;система HACCP;управління якістю
Дата публікації: 28-бер-2024
Видавництво: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 28–29 березня 2024 року: у 2-х томах. Т. 1
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано перспективи використання принципів системи HACCP для управління якістю готельних послуг
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5681
Початкова сторінка: 84
Кінцева сторінка: 86
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Куракін НАССР.pdf980.8 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.