Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндронович, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorБондаренко, Юлія Вікторівна-
dc.contributor.authorГмиря, Ірина-
dc.contributor.authorБуцик, Наталія-
dc.date.accessioned2019-06-19T12:08:03Z-
dc.date.available2019-06-19T12:08:03Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670-
dc.description.abstractВисвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectматеріалuk_UA
dc.subjectпроцеси харчових виробництвuk_UA
dc.subjectпроектуванняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.titleВикористання подрібненого насіння білого льону у виробництві хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.citation.issue24uk_UA
dc.citation.spage32uk_UA
dc.citation.epage39uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
#24.pdf4.61 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.