Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670
Назва: | Використання подрібненого насіння білого льону у виробництві хлібобулочних виробів |
Автори: | Андронович, Галина Михайлівна Бондаренко, Юлія Вікторівна Гмиря, Ірина Буцик, Наталія |
Ключові слова: | сировина;матеріал;процеси харчових виробництв;проектування;технологія |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харчова промисловість |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670 |
Випуск: | 24 |
Початкова сторінка: | 32 |
Кінцева сторінка: | 39 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
#24.pdf | 4.61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.