Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670
Назва: Використання подрібненого насіння білого льону у виробництві хлібобулочних виробів
Автори: Андронович, Галина Михайлівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Гмиря, Ірина
Буцик, Наталія
Ключові слова: сировина;матеріал;процеси харчових виробництв;проектування;технологія
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харчова промисловість
Короткий огляд (реферат): Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670
Випуск: 24
Початкова сторінка: 32
Кінцева сторінка: 39
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
#24.pdf4.61 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.