Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670
Title: Використання подрібненого насіння білого льону у виробництві хлібобулочних виробів
Authors: Андронович, Галина Михайлівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Гмиря, Ірина
Буцик, Наталія
Keywords: сировина;матеріал;процеси харчових виробництв;проектування;технологія
Issue Date: 2018
Publisher: Харчова промисловість
Abstract: Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості.
URI: http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670
Issue: 24
First Page: 32
End Page: 39
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
#24.pdf4.61 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.