Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/677
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Омельчук, Станіслав Валентинович | - |
dc.contributor.author | Прибильський, Віталій Леонідович | - |
dc.contributor.author | Мельник, Ірина Василівна | - |
dc.contributor.author | Куриленко, Юлія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-19T12:44:03Z | - |
dc.date.available | 2019-06-19T12:44:03Z | - |
dc.date.issued | 2016-10-10 | - |
dc.identifier.uri | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/677 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення ферментованого напою включає додавання рослинних екстрактів. При цьому екстракт волоського горіха молочно-воскової стадії стиглості вносять під час доброджування в кількості 0,2 л на 1 дал, при досягненні ступеню зброджування 81-82 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ферментовані напої | uk_UA |
dc.title | СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ФЕРМЕНТОВАНОГО НАПОЮ | uk_UA |
dc.type | Patent | uk_UA |
dc.identifier.patent | 110310 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Україна | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
патент ферментовані напої.pdf | 154.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.