Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/677
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОмельчук, Станіслав Валентинович-
dc.contributor.authorПрибильський, Віталій Леонідович-
dc.contributor.authorМельник, Ірина Василівна-
dc.contributor.authorКуриленко, Юлія Миколаївна-
dc.date.accessioned2019-06-19T12:44:03Z-
dc.date.available2019-06-19T12:44:03Z-
dc.date.issued2016-10-10-
dc.identifier.urihttp://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/677-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення ферментованого напою включає додавання рослинних екстрактів. При цьому екстракт волоського горіха молочно-воскової стадії стиглості вносять під час доброджування в кількості 0,2 л на 1 дал, при досягненні ступеню зброджування 81-82 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectферментовані напоїuk_UA
dc.titleСПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ФЕРМЕНТОВАНОГО НАПОЮuk_UA
dc.typePatentuk_UA
dc.identifier.patent110310uk_UA
dc.coverage.placenameУкраїнаuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
патент ферментовані напої.pdf154.85 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.