Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/677
Title: | СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ФЕРМЕНТОВАНОГО НАПОЮ |
Authors: | Омельчук, Станіслав Валентинович Прибильський, Віталій Леонідович Мельник, Ірина Василівна Куриленко, Юлія Миколаївна |
Keywords: | ферментовані напої |
Issue Date: | 10-Oct-2016 |
Abstract: | Спосіб виготовлення ферментованого напою включає додавання рослинних екстрактів. При цьому екстракт волоського горіха молочно-воскової стадії стиглості вносять під час доброджування в кількості 0,2 л на 1 дал, при досягненні ступеню зброджування 81-82 %. |
URI: | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/677 |
Patent Country: | Україна |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
патент ферментовані напої.pdf | 154.85 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.