Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/677
Title: СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ФЕРМЕНТОВАНОГО НАПОЮ
Authors: Омельчук, Станіслав Валентинович
Прибильський, Віталій Леонідович
Мельник, Ірина Василівна
Куриленко, Юлія Миколаївна
Keywords: ферментовані напої
Issue Date: 10-Oct-2016
Abstract: Спосіб виготовлення ферментованого напою включає додавання рослинних екстрактів. При цьому екстракт волоського горіха молочно-воскової стадії стиглості вносять під час доброджування в кількості 0,2 л на 1 дал, при досягненні ступеню зброджування 81-82 %.
URI: http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/677
Patent Country: Україна
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
патент ферментовані напої.pdf154.85 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.