Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нагурна, Ніна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Осипенкова, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Чепурна, Оксана Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-19T12:54:14Z | - |
dc.date.available | 2019-06-19T12:54:14Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.issn | 978-966-9730-49-7 | - |
dc.identifier.uri | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику розкрито теоретичні засади дегустаційного аналізу як базис у формуванні вмінь і навичок роботи в галузі експертизи якості виробів технології продуктів бродіння та виноробства і прогнозування споживчого попиту.викладено сучасні вимоги до експертів-дегустаторів і освновні експертні методи, які застосовуються у розробці балових шкал і профільному аналізі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ФОП Гордієнко Є.І. | uk_UA |
dc.subject | сенсорний аналіз | uk_UA |
dc.subject | експерти-дегустатори | uk_UA |
dc.subject | експертні методики | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | дегустаційний аналіз | uk_UA |
dc.subject | вина | uk_UA |
dc.subject | напої | uk_UA |
dc.subject | пиво | uk_UA |
dc.subject | дегустація | uk_UA |
dc.title | Основи сенсорного аналізу | uk_UA |
dc.type | Handbook | uk_UA |
dc.citation.pages | 219 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
основи сенсорного аналізу.pdf | 8.29 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.