Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНагурна, Ніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorОсипенкова, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorЧепурна, Оксана Леонідівна-
dc.date.accessioned2019-06-19T12:54:14Z-
dc.date.available2019-06-19T12:54:14Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.issn978-966-9730-49-7-
dc.identifier.urihttp://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розкрито теоретичні засади дегустаційного аналізу як базис у формуванні вмінь і навичок роботи в галузі експертизи якості виробів технології продуктів бродіння та виноробства і прогнозування споживчого попиту.викладено сучасні вимоги до експертів-дегустаторів і освновні експертні методи, які застосовуються у розробці балових шкал і профільному аналізі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФОП Гордієнко Є.І.uk_UA
dc.subjectсенсорний аналізuk_UA
dc.subjectексперти-дегустаториuk_UA
dc.subjectекспертні методикиuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectдегустаційний аналізuk_UA
dc.subjectвинаuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.subjectпивоuk_UA
dc.subjectдегустаціяuk_UA
dc.titleОснови сенсорного аналізуuk_UA
dc.typeHandbookuk_UA
dc.citation.pages219uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
основи сенсорного аналізу.pdf8.29 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.