Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683
Назва: Основи сенсорного аналізу
Автори: Нагурна, Ніна Анатоліївна
Осипенкова, Ірина Іванівна
Чепурна, Оксана Леонідівна
Ключові слова: сенсорний аналіз;експерти-дегустатори;експертні методики;технології;дегустаційний аналіз;вина;напої;пиво;дегустація
Дата публікації: 2017
Видавництво: ФОП Гордієнко Є.І.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розкрито теоретичні засади дегустаційного аналізу як базис у формуванні вмінь і навичок роботи в галузі експертизи якості виробів технології продуктів бродіння та виноробства і прогнозування споживчого попиту.викладено сучасні вимоги до експертів-дегустаторів і освновні експертні методи, які застосовуються у розробці балових шкал і профільному аналізі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683
ISSN: 978-966-9730-49-7
Кількість сторінок: 219
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
основи сенсорного аналізу.pdf8.29 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.