Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683
Назва: | Основи сенсорного аналізу |
Автори: | Нагурна, Ніна Анатоліївна Осипенкова, Ірина Іванівна Чепурна, Оксана Леонідівна |
Ключові слова: | сенсорний аналіз;експерти-дегустатори;експертні методики;технології;дегустаційний аналіз;вина;напої;пиво;дегустація |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ФОП Гордієнко Є.І. |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику розкрито теоретичні засади дегустаційного аналізу як базис у формуванні вмінь і навичок роботи в галузі експертизи якості виробів технології продуктів бродіння та виноробства і прогнозування споживчого попиту.викладено сучасні вимоги до експертів-дегустаторів і освновні експертні методи, які застосовуються у розробці балових шкал і профільному аналізі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683 |
ISSN: | 978-966-9730-49-7 |
Кількість сторінок: | 219 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
основи сенсорного аналізу.pdf | 8.29 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.