Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3215
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бишовець, Лариса Григорівна | - |
dc.contributor.author | Куракін, Олександр Борисович | - |
dc.contributor.author | Крижанівський, Андрій Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T10:11:55Z | - |
dc.date.available | 2021-12-10T10:11:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.isbn | 978-617-7886-06-7 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3215 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харків : Новий курс | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Book chapter | uk_UA |
dc.citation.spage | 53 | uk_UA |
dc.citation.epage | 58 | uk_UA |
dc.title.book | Інноваційні технології в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі: колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурди | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія 2020.pdf | 2.64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
БЛГ, КОБ, КАІ.pdf | 282.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.