Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3215
Назва: | Інноваційні технології обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі |
Автори: | Бишовець, Лариса Григорівна Куракін, Олександр Борисович Крижанівський, Андрій Ігорович |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків : Новий курс |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3215 |
ISBN: | 978-617-7886-06-7 |
Початкова сторінка: | 53 |
Кінцева сторінка: | 58 |
Назва книги: | Інноваційні технології в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі: колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурди |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія 2020.pdf | 2.64 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити | |
БЛГ, КОБ, КАІ.pdf | 282.09 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.