Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3215
Назва: Інноваційні технології обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі
Автори: Бишовець, Лариса Григорівна
Куракін, Олександр Борисович
Крижанівський, Андрій Ігорович
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків : Новий курс
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3215
ISBN: 978-617-7886-06-7
Початкова сторінка: 53
Кінцева сторінка: 58
Назва книги: Інноваційні технології в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі: колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурди
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія 2020.pdf2.64 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
БЛГ, КОБ, КАІ.pdf282.09 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.