Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3215
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бишовець, Лариса Григорівна | - |
dc.contributor.author | Куракін, Олександр Борисович | - |
dc.contributor.author | Крижанівський, Андрій Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T10:11:55Z | - |
dc.date.available | 2021-12-10T10:11:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.isbn | 978-617-7886-06-7 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3215 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харків : Новий курс | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Book chapter | uk_UA |
dc.citation.spage | 53 | uk_UA |
dc.citation.epage | 58 | uk_UA |
dc.title.book | Інноваційні технології в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі: колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурди | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Монографія 2020.pdf | 2.64 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open | |
БЛГ, КОБ, КАІ.pdf | 282.09 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.