Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3215
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБишовець, Лариса Григорівна-
dc.contributor.authorКуракін, Олександр Борисович-
dc.contributor.authorКрижанівський, Андрій Ігорович-
dc.date.accessioned2021-12-10T10:11:55Z-
dc.date.available2021-12-10T10:11:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.isbn978-617-7886-06-7-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3215-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарків : Новий курсuk_UA
dc.titleІнноваційні технології обслуговування в сучасному ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.citation.spage53uk_UA
dc.citation.epage58uk_UA
dc.title.bookІнноваційні технології в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі: колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурдиuk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Монографія 2020.pdf2.64 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
БЛГ, КОБ, КАІ.pdf282.09 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.