Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3215
Title: Інноваційні технології обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі
Authors: Бишовець, Лариса Григорівна
Куракін, Олександр Борисович
Крижанівський, Андрій Ігорович
Issue Date: 2020
Publisher: Харків : Новий курс
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3215
ISBN: 978-617-7886-06-7
First Page: 53
End Page: 58
Book Title: Інноваційні технології в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі: колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурди
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Монографія 2020.pdf2.64 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
БЛГ, КОБ, КАІ.pdf282.09 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.