Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.date.accessioned2022-01-05T10:31:03Z-
dc.date.available2022-01-05T10:31:03Z-
dc.date.issued2021-11-04-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 рокуuk_UA
dc.subjectнебезпечні факториuk_UA
dc.subjectкритичні точкиuk_UA
dc.subjectгромадське харчуванняuk_UA
dc.subjectякість та безпекаuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.titleЗапровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у закладах громадського харчуванняuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage200uk_UA
dc.citation.epage202uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник конференції.pdf3.68 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.