Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андронович, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, Юлія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Гмиря, Ірина | - |
dc.contributor.author | Буцик, Наталія | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-19T12:08:03Z | - |
dc.date.available | 2019-06-19T12:08:03Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670 | - |
dc.description.abstract | Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | матеріал | uk_UA |
dc.subject | процеси харчових виробництв | uk_UA |
dc.subject | проектування | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.title | Використання подрібненого насіння білого льону у виробництві хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.citation.issue | 24 | uk_UA |
dc.citation.spage | 32 | uk_UA |
dc.citation.epage | 39 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.