Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681
Название: БІОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ СПИРТОВОГО БРОДІННЯ ВИНОГРАДНОГО СУСЛА
Авторы: Куриленко, Юлія Миколаївна
Бондарчук, Зоя Вікторівна
Ключевые слова: бродіння;виноградне сусло;біохімічні процеси
Дата публикации: 2019
Издательство: Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: колективна монографія
Краткий осмотр (реферат): Для виноробів хімізм утворення і перетворення вторинних продуктів бродіння становить великий інтерес. Регулюючи цей складний механізм, можна керувати біохімічним процесом для збагачення вина корисними речовинами, які обумовлюють його букет і смак.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681
ISSN: 978-966-2554-56-4
Первая страница: 138
Последняя страница: 143
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бондарчук.PDF543.25 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.