Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681
Название: | БІОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ СПИРТОВОГО БРОДІННЯ ВИНОГРАДНОГО СУСЛА |
Авторы: | Куриленко, Юлія Миколаївна Бондарчук, Зоя Вікторівна |
Ключевые слова: | бродіння;виноградне сусло;біохімічні процеси |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: колективна монографія |
Краткий осмотр (реферат): | Для виноробів хімізм утворення і перетворення вторинних продуктів бродіння становить великий інтерес. Регулюючи цей складний механізм, можна керувати біохімічним процесом для збагачення вина корисними речовинами, які обумовлюють його букет і смак. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681 |
ISSN: | 978-966-2554-56-4 |
Первая страница: | 138 |
Последняя страница: | 143 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бондарчук.PDF | 543.25 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.