Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681
Назва: | БІОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ СПИРТОВОГО БРОДІННЯ ВИНОГРАДНОГО СУСЛА |
Автори: | Куриленко, Юлія Миколаївна Бондарчук, Зоя Вікторівна |
Ключові слова: | бродіння;виноградне сусло;біохімічні процеси |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: колективна монографія |
Короткий огляд (реферат): | Для виноробів хімізм утворення і перетворення вторинних продуктів бродіння становить великий інтерес. Регулюючи цей складний механізм, можна керувати біохімічним процесом для збагачення вина корисними речовинами, які обумовлюють його букет і смак. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681 |
ISSN: | 978-966-2554-56-4 |
Початкова сторінка: | 138 |
Кінцева сторінка: | 143 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бондарчук.PDF | 543.25 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.