Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681
Назва: БІОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ СПИРТОВОГО БРОДІННЯ ВИНОГРАДНОГО СУСЛА
Автори: Куриленко, Юлія Миколаївна
Бондарчук, Зоя Вікторівна
Ключові слова: бродіння;виноградне сусло;біохімічні процеси
Дата публікації: 2019
Видавництво: Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: колективна монографія
Короткий огляд (реферат): Для виноробів хімізм утворення і перетворення вторинних продуктів бродіння становить великий інтерес. Регулюючи цей складний механізм, можна керувати біохімічним процесом для збагачення вина корисними речовинами, які обумовлюють його букет і смак.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681
ISSN: 978-966-2554-56-4
Початкова сторінка: 138
Кінцева сторінка: 143
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бондарчук.PDF543.25 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.