Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681
Title: БІОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ СПИРТОВОГО БРОДІННЯ ВИНОГРАДНОГО СУСЛА
Authors: Куриленко, Юлія Миколаївна
Бондарчук, Зоя Вікторівна
Keywords: бродіння;виноградне сусло;біохімічні процеси
Issue Date: 2019
Publisher: Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: колективна монографія
Abstract: Для виноробів хімізм утворення і перетворення вторинних продуктів бродіння становить великий інтерес. Регулюючи цей складний механізм, можна керувати біохімічним процесом для збагачення вина корисними речовинами, які обумовлюють його букет і смак.
URI: http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681
ISSN: 978-966-2554-56-4
First Page: 138
End Page: 143
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бондарчук.PDF543.25 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.