Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куриленко, Юлія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Бондарчук, Зоя Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-19T12:46:41Z | - |
dc.date.available | 2019-06-19T12:46:41Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.issn | 978-966-2554-56-4 | - |
dc.identifier.uri | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681 | - |
dc.description.abstract | Для виноробів хімізм утворення і перетворення вторинних продуктів бродіння становить великий інтерес. Регулюючи цей складний механізм, можна керувати біохімічним процесом для збагачення вина корисними речовинами, які обумовлюють його букет і смак. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: колективна монографія | uk_UA |
dc.subject | бродіння | uk_UA |
dc.subject | виноградне сусло | uk_UA |
dc.subject | біохімічні процеси | uk_UA |
dc.title | БІОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ СПИРТОВОГО БРОДІННЯ ВИНОГРАДНОГО СУСЛА | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.citation.spage | 138 | uk_UA |
dc.citation.epage | 143 | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бондарчук.PDF | 543.25 kB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.