Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуриленко, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.authorБондарчук, Зоя Вікторівна-
dc.date.accessioned2019-06-19T12:46:41Z-
dc.date.available2019-06-19T12:46:41Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.issn978-966-2554-56-4-
dc.identifier.urihttp://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/681-
dc.description.abstractДля виноробів хімізм утворення і перетворення вторинних продуктів бродіння становить великий інтерес. Регулюючи цей складний механізм, можна керувати біохімічним процесом для збагачення вина корисними речовинами, які обумовлюють його букет і смак.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСтан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: колективна монографіяuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.subjectвиноградне суслоuk_UA
dc.subjectбіохімічні процесиuk_UA
dc.titleБІОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ СПИРТОВОГО БРОДІННЯ ВИНОГРАДНОГО СУСЛАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.citation.spage138uk_UA
dc.citation.epage143uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бондарчук.PDF543.25 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.