Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1131
Название: Екологічна оцінка безпеки кондитерських виробів за вмістом харчових добавок
Авторы: Хоменко, Олена Михайлівна
Глова, Олександр Олександрович
Ключевые слова: ХАРЧОВІ ДОБАВКИ;КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ;ЗДОРОВ’Я;ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА;ЕКОЛОГІЧНІ РИЗИКИ;ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА
Дата публикации: 2020
Краткий осмотр (реферат): Глова О.О. Екологічна оцінка безпеки кондитерських виробів за вмістом харчових добавок Випускна кваліфікаційна робота бакалавра: 47 с., 5 рисунків, 16 таблиць, 19 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: оцінити екологічні ризики вживання кондитерських виробів за вмістом харчових добавок. Завдання роботи: охарактеризувати сучасні харчові добавки; проаналізувати вміст харчових добавок у певних групах кондитерських виробів; розробити бальну шкалу екологічної безпеки харчових добавок; згідно з розробленою бальною шкалою екологічної безпеки харчових добавок провести оцінку кондитерських виробів та оцінити ризики їх вживання для здоров’я людини; розробити рекомендації по зниженню екологічного ризику для здоров’я стосовно вживання проаналізованих продуктів. Об’єкт дослідження: є кондитерські вироби, а саме: шоколад, печиво, шоколадні та звичайні цукерки, вафлі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1131
Располагается в коллекциях:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
диплом.pdf
  Restricted Access
799.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.