Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1131
Название: | Екологічна оцінка безпеки кондитерських виробів за вмістом харчових добавок |
Авторы: | Хоменко, Олена Михайлівна Глова, Олександр Олександрович |
Ключевые слова: | ХАРЧОВІ ДОБАВКИ;КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ;ЗДОРОВ’Я;ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА;ЕКОЛОГІЧНІ РИЗИКИ;ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА |
Дата публикации: | 2020 |
Краткий осмотр (реферат): | Глова О.О. Екологічна оцінка безпеки кондитерських виробів за вмістом харчових добавок Випускна кваліфікаційна робота бакалавра: 47 с., 5 рисунків, 16 таблиць, 19 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: оцінити екологічні ризики вживання кондитерських виробів за вмістом харчових добавок. Завдання роботи: охарактеризувати сучасні харчові добавки; проаналізувати вміст харчових добавок у певних групах кондитерських виробів; розробити бальну шкалу екологічної безпеки харчових добавок; згідно з розробленою бальною шкалою екологічної безпеки харчових добавок провести оцінку кондитерських виробів та оцінити ризики їх вживання для здоров’я людини; розробити рекомендації по зниженню екологічного ризику для здоров’я стосовно вживання проаналізованих продуктів. Об’єкт дослідження: є кондитерські вироби, а саме: шоколад, печиво, шоколадні та звичайні цукерки, вафлі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1131 |
Располагается в коллекциях: | 101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
диплом.pdf Restricted Access | 799.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.