Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1443
Название: Investigation of physical and chemical quality control of pork products
Авторы: Костогриз, Ярослав Володимирович
Гальченко, Володимир Якович
Тичков, Володимир Володимирович
Трембовецька, Руслана Володимирівна
Kostogrys, Ya.V.
Halchenko, Volodymyr
Tychkov, Volodymyr
Trembovetska, Ruslana
Ключевые слова: measuring control;pork;potentiometric method;physico-chemical control;feed;product quality
Дата публикации: сен-2019
Издательство: Датчики, прилади та системи–2019 : збірник праці VІІI Міжнародної науково-технічної конференції, Черкасии – Херсон - Лазурне, вересень 2019.
Краткий осмотр (реферат): Meat quality is understood as a combination of properties that demonstrate the suitability of meat for consumption, they include indicators of usefulness (food and biological) and sanitary and veterinary safety (good quality and safety). By benignity, we understand the absence of spoilage processes in meat (rotting, oxidation, bitterness, mold, etc.). Safety indicators - the absence of bacteriological, chemical, mechanical pathogens in the meat (pathogenic microbes, fungi, helminths, toxins, mechanical impurities, etc.). The identification of all these indicators during the examination of meat and especially physico-chemical indicators are a veterinary and sanitary assessment of livestock products
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1443
Первая страница: 32
Последняя страница: 33
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФЕТР)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
сборник тезисов ДПС-2019.pdf4.22 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.