Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1443
Название: | Investigation of physical and chemical quality control of pork products |
Авторы: | Костогриз, Ярослав Володимирович Гальченко, Володимир Якович Тичков, Володимир Володимирович Трембовецька, Руслана Володимирівна Kostogrys, Ya.V. Halchenko, Volodymyr Tychkov, Volodymyr Trembovetska, Ruslana |
Ключевые слова: | measuring control;pork;potentiometric method;physico-chemical control;feed;product quality |
Дата публикации: | сен-2019 |
Издательство: | Датчики, прилади та системи–2019 : збірник праці VІІI Міжнародної науково-технічної конференції, Черкасии – Херсон - Лазурне, вересень 2019. |
Краткий осмотр (реферат): | Meat quality is understood as a combination of properties that demonstrate the suitability of meat for consumption, they include indicators of usefulness (food and biological) and sanitary and veterinary safety (good quality and safety). By benignity, we understand the absence of spoilage processes in meat (rotting, oxidation, bitterness, mold, etc.). Safety indicators - the absence of bacteriological, chemical, mechanical pathogens in the meat (pathogenic microbes, fungi, helminths, toxins, mechanical impurities, etc.). The identification of all these indicators during the examination of meat and especially physico-chemical indicators are a veterinary and sanitary assessment of livestock products |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1443 |
Первая страница: | 32 |
Последняя страница: | 33 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФЕТР) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
сборник тезисов ДПС-2019.pdf | 4.22 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.