Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1445
Назва: Investigation of the measuring control process of enzymes in the feed for poultry farming
Автори: Поліщук, Сергій Андрійович
Тичков, Володимир Володимирович
Трембовецька, Руслана Володимирівна
Гальченко, Володимир Якович
Polishchuk, S.A.
Tychkov, V.V.
Trembovetska, R.V.
Halchenko, V.Ya.
Ключові слова: measuring control;an enzyme feed;poultry;uncertainty;modeling approach
Дата публікації: вер-2019
Видавництво: Датчики, прилади та системи–2019 : збірник праці VІІI Міжнародної науково-технічної конференції, Черкасии – Херсон - Лазурне, вересень 2019.
Короткий огляд (реферат): More efficient of using nutrients feed is one of the important tasks of poultry. Maximize the genetic potential of embedded suppliers of poultry feed will be impossible without the new technology in nursing. Today, the common practice is to use enzymes to improve the nutritional value of the diet and mitigate variability in nutrient composition of feed components. The need to control content measuring enzymes in feed for fattening poultry - the main task is to reduce the cost of feeding poultry and productivity at the same cost of production
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1445
Початкова сторінка: 44
Кінцева сторінка: 45
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФЕТР)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
сборник тезисов ДПС-2019.pdf4.22 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.