Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1969
Назва: Вплив спеціалізованої м’ясо-молочної кооперації на підвищення товарності селянських господарств Української СРР в доколгоспний період
Інші назви: Influence of specialized meat and dairy cooperation on increasing the commercialization of Ukrainian farms in the pre-farm period
Автори: Волошин, Ігор Володимирович
Лазуренко, Валентин Миколайович
Ключові слова: виробництво;«Добробут»;сільськогосподарська кооперація;молочна галузь;селянство;товарне молоко;селянське господарство;нова економічна політика;тваринництво;production;"Dobrobut";agricultural cooperation;dairy industry;peasantry;commodity milk;peasant economy;new economic policy;animal husbandry
Дата публікації: 2018
Видавництво: Гуманітарний вісник ЧДТУ. Серія: Історичні науки
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито вплив Всеукраїнської спілки м’ясо-молочної кооперації «Добробут» на підвищення товарності селянських господарств у 1920-х рр. На фактичному матеріалі обґрунтовується те, що система господарсько-економічних, селекційних і зоотехнічних заходів, які проводив «Добробут», дозволила швидко підвищити ефективність м’ясної та молочної частин селянських господарств.
The article reveals the influence of the All-Ukrainian Union of Dairy Cooperatives "Dobrobut" on increasing the marketability of peasant farms in the 1920's. The actual material substantiates the fact that the system of economic, breeding and zootechnical measures carried out by "Dobrobut" allowed to quickly improve the efficiency of meat and dairy parts in the peasant farms
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1969
Том: 29
Випуск: 13
Початкова сторінка: 14
Кінцева сторінка: 25
Розташовується у зібраннях:Число 29. Вип. 13

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdfВолошин330.52 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
зміст.pdf71.11 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
титул.pdf127.72 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.