Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2462
Назва: | Оцінка впливу на довкілля підприємств харчової галузі |
Автори: | Лобода, Олександр Андрійович Биканов, Олександр Вікторович |
Ключові слова: | ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ;ВІДХОДИ;КЛАС НЕБЕЗПЕЧНОСТІ;МОЛОКОПЕРЕРОБНА ГАЛУЗЬ;ОСНОВНЕ ВИРОБНИЦТВО |
Дата публікації: | чер-2021 |
Короткий огляд (реферат): | Випускна кваліфікаційна робота бакалавра: 59 с., 5 рисунків, 15 таблиць, 20 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: оцінка впливу діяльності харчових підприємств на довкілля. Завдання роботи полягає у визначенні основних негативних чинників, які виникають в процесі виробництва харчової продукції на прикладі молокопереробного підприємства; визначенні складу та властивостей шкідливих речовин, які надходять у атмосферу міста, їх обсягів, дотримання підприємством встановлених гігієнічних нормативів, аналіз існуючих заходів щодо зменшення впливу підприємства на довкілля. Об’єкт дослідження: підприємство харчової промисловості ПАТ «Юрія». В роботі охарактеризовано структуру харчової промисловості, її географію розташування та сировинну базу; охарактеризовано вплив на довкілля підприємств, які спеціалізуються на виробництві продуктів харчування; на прикладі молокопереробного підприємства, розташованого в м. Черкаси охарактеризований вплив на атмосферне середовище, визначений клас небезпечності підприємства та визначені основні джерела викидів підприємства, визначені екологічні аспекти водокористування та поводження з відходами; запропоновані заходи щодо зменшення обсягу викидів в атмосферу від виробництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2462 |
Розташовується у зібраннях: | 101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВКР Биканов.pdf Restricted Access | 1.28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.