Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2462
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛобода, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorБиканов, Олександр Вікторович-
dc.date.accessioned2021-07-10T09:30:23Z-
dc.date.available2021-07-10T09:30:23Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2462-
dc.description.abstractВипускна кваліфікаційна робота бакалавра: 59 с., 5 рисунків, 15 таблиць, 20 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: оцінка впливу діяльності харчових підприємств на довкілля. Завдання роботи полягає у визначенні основних негативних чинників, які виникають в процесі виробництва харчової продукції на прикладі молокопереробного підприємства; визначенні складу та властивостей шкідливих речовин, які надходять у атмосферу міста, їх обсягів, дотримання підприємством встановлених гігієнічних нормативів, аналіз існуючих заходів щодо зменшення впливу підприємства на довкілля. Об’єкт дослідження: підприємство харчової промисловості ПАТ «Юрія». В роботі охарактеризовано структуру харчової промисловості, її географію розташування та сировинну базу; охарактеризовано вплив на довкілля підприємств, які спеціалізуються на виробництві продуктів харчування; на прикладі молокопереробного підприємства, розташованого в м. Черкаси охарактеризований вплив на атмосферне середовище, визначений клас небезпечності підприємства та визначені основні джерела викидів підприємства, визначені екологічні аспекти водокористування та поводження з відходами; запропоновані заходи щодо зменшення обсягу викидів в атмосферу від виробництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬuk_UA
dc.subjectВІДХОДИuk_UA
dc.subjectКЛАС НЕБЕЗПЕЧНОСТІuk_UA
dc.subjectМОЛОКОПЕРЕРОБНА ГАЛУЗЬuk_UA
dc.subjectОСНОВНЕ ВИРОБНИЦТВОuk_UA
dc.titleОцінка впливу на довкілля підприємств харчової галузіuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВКР Биканов.pdf
  Restricted Access
1.28 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.