Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2667
Название: Підвищення конкурентоспроможності потенціалу підприємства (на матеріалах ПАТ «Звенигородський сироробний комбінат», м. Звенигородка, Черкаська область)
Авторы: Шевченко, Наталія Вікторівна
Лебединський, Артем Андрійович
Ключевые слова: Конкуренція;Конкурентоспроможність;Потенціал підприємства
Дата публикации: июн-2020
Краткий осмотр (реферат): Визначено сутність конкурентоспроможності, конкурентних переваг, визначено джерела їх формування та фактори утримання. Досліджено види конкурентних стратегій та особливості їх формування та впровадження. Розкрито організаційно-економічні особливості функціонування підприємства ПАТ «Звенигородський сироробний комбінат». Здійснено комплексний аналіз стратегії конкурентоспроможності підприємства, проведено маркетинговий стратегічний аналіз досліджуваного підприємства. Розроблено шляхи удосконалення конкурентної стратегії ПАТ «Звенигородський сироробний комбінат».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2667
Располагается в коллекциях:075 Маркетинг (Маркетинг)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КРБ_Лебединський А.А..pdf
  Restricted Access
1.02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.